Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYSTIEDOT

Valkealan helluntaiseurakunta Kustaa III tie 9, 45370 Valkeala.

www.valkealanhelluntaiseurakunta.com

cafeverso.vla@gmail.com

 

Voit seurata meitä facebookissa: Cafe Verso.

Yhteyshenkilönä toimii perhepastori Asta Turunen. Hänet tavoitat numerosta 050-4777705, tai sähköpostitse: astaturunen@gmail.com

Vanhimmiston puheenjohtajana toimii Lasse Ripatti 050-3681103 tai

 ripatit@gmail.com

Vanhimmiston jäseninä toimivat Teuvo Ripatti, Mauri Karjalainen, Tomi Turunen ja Antti Helineva.

VALKEALAN HELLUNTAISEURAKUNTA


KEITÄ ME OLEMME
Valkealan helluntaiseurakunta tunnetaan paikkakunnalla paremmin nimellä Cafe Verso. Seurakunnan toiminta on saanut alkunsa Kouvolan helluntaiseurakunnan aluetyöstä. Toimintakeskuksessa aloitettiin kahvilatoiminta syksyllä 2013. Myöhemmin toiminnan vakiintuessa perustettiin paikallisseurakunta suunnitelmien mukaisesti 1.1.2015.  
Valkealan helluntaiseurakunta on Suomen helluntaikirkon jäsen. Paikallisseurakuntaa johtaa vanhimmisto, joka toimii johtoryhmän tavoin. Seurakunnassa on tällä hetkellä yksi palkattu työntekijä. Toiminnan mahdollistavat useat vapaaehtoiset, jotka koostuvat pääosin seurakunnan jäsenistä. Valkealan helluntaiseurakuntaan kuuluu yli 30 jäsentä.
Toimintakeskus Cafe Verson monipuoliset tilat muuttuvat tarpeen mukaan kahviosta kirkkosaliksi, juhlatilasta perhekerhoksi. Tiloja on myös mahdollista vuokrata.


YHTEYSTIEDOT
Valkealan helluntaiseurakunta Kustaa III tie 9, 45370 Valkeala. 
www.valkealanhelluntaiseurakunta.com cafeverso.vla@gmail.com
Voit seurata meitä facebookissa: Cafe Verso.
Yhteyshenkilönä toimii perhepastori Asta Turunen. Hänet tavoitat numerosta 050-4777705, tai sähköpostitse: astaturunen@gmail.com
Vanhimmiston puheenjohtajana toimii Lasse Ripatti 050-3681103 tai ripatit@gmail.com.
Vanhimmiston jäseninä toimivat Teuvo Ripatti, Mauri Karjalainen, Tomi Turunen ja Antti Helineva.
 
SEURAKUNNAN TOIMINNAN PERIAATTEET
Tahdomme olla tässä ajassa elävä, raamattuun pitäytyvä seurakunta. Tavoitteemme on toimia paikkakuntamme parhaaksi ja tarjota hengellistä hyvinvointia sitä kaipaaville. Mahdollisuuksien mukaan autamme lähimmäisiä kokonaisvaltaisesti heidän tarpeissaan. Cafe Verson ovet ovat auki kaikille ja kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville.


SEURAKUNNAN TOIMINTA


KAHVILA CAFE VERSO
Kahvila palvelee tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-16. Tuotteet ovat tuoreita ja paikallisesti tuotettuja. Tunnelmallinen kahvila on viihtyisä paikka kokoontua.  
Torstaisin pidettävät rukouksen silta nimellä kulkevat illat mahdollistavat yhteisen rukouksen. Kerran kuukaudessa illoissa on raamatun opetusta.
Sunnuntaisin kerran kuukaudessa vietämme ehtoollista ja kerran kuukaudessa kokoonnumme Parempi huominen - tilaisuuteen musiikin ja Raamatun sanan äärelle. 
Seurakunta järjestää myös yksittäisiä teemallisia tilaisuuksia ja tapahtumia.
 
LÄHETYSTYÖ
Seurakuntamme haluaa toimia lähetystyön monilla sektoreilla. Tällä hetkellä tuemme lähetystyötä Bosniassa, Espanjassa ja Uudessa-Seelannissa.